Create a Meebo Chat Room

EPL NEWS!!!

Keputusan Terkini EPL

Ahad, 21 September 2008

Artikle dari blog Amin Iskandar, Pengencing Rakyat!!!

Kata Pengencing Rakyat ni:

Syukur…. Teresa Kok telah dibebaskan.

Selepas tujuh hari ditahan, polis membebaskannya oleh kerana tidak ada sebab lagi untuk menahannya.

Ini bukti bahawa ISA digunakan dengan sewenang-wenangnya untuk melindungi kesejahteraan politik Barisan Nasional dan bukan bertujuan untuk menjaga ketenteraman awam.

Teresa Kok mahu menyaman kerajaan Malaysia, Utusan Malaysia dan Khir Toyo diatas penahanan beliau. Klik disini.

Saya sokong. Ketiga-tiga pihak ini memang patut disaman dan diheret ke mahkamah.

Kerajaan Malaysia, Utusan Malaysia dan Khir Toyo memang berniat jahat untuk menimbulkan ketegangan kaum.

Untuk mengajar lagi ketiga-tiga pihak yang jahat ini, saya cadangkan agar Teresa Kok dan Pakatan Rakyat membawa isu ISA ini ke mahkamah pengadilan antarabangsa di The Hague.

Kerajaan Malaysia telah menggunakan ISA untuk mengekalkan kuasa mereka selama berpuluh tahun lamanya.

Masa telah tiba untuk mengajar mereka.

Pengendali laman web Malaysia Today Raja Petra Kamarudin yang mendedahkan tentang konspirasi liwat terhadap Anwar Ibrahim masih lagi merengkok dalam tahanan ISA.

Protes dan perjuangan untuk membebaskan beliau harus diteruskan. Begitu juga dengan tahanan-tahanan ISA lain yang menderita selama bertahun-tahun lamanya di Kem Tahanan Kamunting.

Mereka berhak untuk mendapatkan pengadilan di mahkamah jika benar-benar bersalah.

Tidak ada bezanya kerajaan Malaysia dibawah Barisan Nasional dengan Imperialis Amerika Syarikat yang telah memenjarakan ramai orang tanpa bicara di Guantanamo Bay.

ISA adalah musuh negara. ISA adalah warisan penjajah British. Umno dan BN mahu mempertahankan ISA kerana mereka dahulu adalah boneka penjajah British.

Islam pula diperalatkan oleh regim Abdullah-Najib untuk mengekalkan kuasa. Islam digunakan untuk memenjarakan Raja Petra dan Teresa Kok untuk survival politik BN.

Sedangkan regim Abdullah - Najib memenjarakan kumpulan-kumpulan Islam seperti Kumpulan Mujahidin Malaysia (KMM) dan Jemaah Islamiyah (JI) untuk menyokong kempen “perang anti-terorisme” George Bush.

Tidakkah anda melihat pembohongan mereka?

Jika anda anti ISA dan mahu Raja Petra dan 64 orang lagi yang sedang dalam tahanan ISA dibebaskan, klik disini dan sokong Petisi Online Kepada Perdana Menteri untuk membebaskan kesemua tahanan ISA.

Pemerhati Dunia: Awatlah si Amin Iskandar ni sewel bin Bengap bin Tolol bin Bahalol bin BABI hah? ISA adalah sesuatu yang mujarab untuk menjaga KESELAMATAN NEGARA? Ai Amin... Kenapa ang tak bangkitkan sebab Dajjal-dajjal diatas ditahan?

Terressa Kok:

Ditahan atas kesalahan merungut dan menyuruh azan diperlahankan. Hang sukalah? Sebab hang nikan PENGKHIANAT AGAMA DAN SI MUNAFIK yang selandasan dengan Awar Ibrahim. Lagi Satu, si Terresa Kok ni marah sbb papan jalan raya ada tulis jawi. O.... Kau sokong sbb tak tahu baca jawi ek? Nak bukti? Bawah ni apa? Dah terang lagi bersuluh Dajjal Betina ni buat onarkan?
Raja Petra: Manusia jahiliyah ni yang bodoh sangat tentang ISLAM dan telah diberi banyak amaran mengutuk Isteri Rasullulah Yang Tersayang, Siti Khadijah. Tapi, hang kan Islam Ynag Bebas... Macam sahabat Anwar Ibrahim, SI ASGahr ALI!!! KAN!! PEREMPUAN BOLEH JADI TOK KADI! Fuh... Amin memang bengap al tolol!

Tiada ulasan: